//BeautifulMe.

Bonjour ♥


Heyy , I'm Ema :D seventeen dis year
Do follow yawww :)


Credits ♥

Template and skins : NurIzzati
Background and Photo : We♥it


layannn...
Friday, November 4, 2011 | 9:22 AM | 0 hearts♥
sebagai seorang remaja y semankin meningkat dewasa sudah pasti ingin y terbaik dlam hidup mereka termasuk aq sekali :) sebab zaman remaja lah tuk menetukan hala tuju hidup :) dan sebagai remaja kite memerlukan seseorang y boleh memnahami diri kite seadanya seseorang y sentiasa ada di sisi untuk memberi dorangan . siapa y aq maksudkan? haha. seorang remaja sudah pasti mengginkan y terbaik tuk diri mereka sendiri kan?  seorang remaja memerlukan seseorang y boleh dipercayai dan seseoarang y boleh memberi kasih syg terhadap mereka :) sebagai contoh kawan kita y kite kenal dari sekolah rendah lagi ataupun di sekolah menegah . macam aq, aq ade kawan y boleh dipercayai dan aq selesa bile berkomunikasi dengan dorang sebab dorang jenis y memahami mana x nyer? dah hampir 5 taon kitewang kawan :) haha nak dekat abis skolah dah lepas niyyh mesti buat hal masing2 kan aq harap sangat dorang x kan lupe aq walupun nanti kitewang dh x rapat mcm kat skola. x di nafikan juga mak bapak memainkan peranan y penting dalam kehidupan kite sebb anggota y paling terdekat dngan kite adalah keluarga so kit x boleh lupe pengorbanan y makbapak kite buiat tuk membesarkan kite walaupun kadang-kadang ada segelintir remaja y mengangap sahabat adalah orang y terbaik tuk  meluahkan segala persaan y pedam dihati hmm :) 


alah selain kawan kite mestilah ade oarang y sayang dengan kite terime diri kite seadanya jagan cakap je lebih tapi habuk pon xde hahaha bahaye2 siapa y x nak diri disayangi dan ade oarang selalu membuat kite terasa dihargai seseorang y boleh membimbing kita seseorang y boleh menjamin keselesaan dan keselamatan diri kite huh mcm tuh sekali <----- pe y aq merepek? hahha LAYANNN..... skang niyh aq just focus kat soarang je sebab aq dapat rase y dye series hahaha walaupun dye selalu pikir lain nahhhh xper alah jagan takut percaye dengan jodoh? sejauh mane pon aq pegi atau dye y pegi kalu dh ade jodoh y sudah ditakdirkan insyaalllh denagn izin ALLAH semuanya akan berjalan dengan lancar. secara jujur walupun aq sayang kat dye  tapi aq x boleh 100% percaya y dye memang jodoh aq . aq just focus kat dye je sasaran aq dye je hahaha chee :)) katekanlah one day aq broke up gan dye aaq still sayang dye walupun dengan siapa pmpuan y mendapingi dye huh series niyh hmm  sbb dye y terakhir :) walaupun dye selalu cakap aq y terakhir bagi dye hm OMG I CANT STOP THINKING :'( spm spm spm pikir spm FOCUSSSSS...!






/